Cat Eye solbriller

 

Cat Eye-looket handler om formen, som kommer fra – du gættede det – formen på en kats øjne. Den opadvendte og buede form på cat eye-solbriller passer til de fleste ansigter og kan være med til at give illusionen af et løft. Hvis du er på udkig efter et par cat eye-solbriller, der vil gøre et statement. Er du vild med retro-looket fra cat eye-solbriller, men ved ikke, hvordan du finder det perfekte par til dit ansigt?

Cat eye-solbriller kan groft sagt opdeles i to hovedkategorier. Du har den traditionelle, mere kantede cat eye-model, som først kom frem på scenen i 1950’erne. Men der er også den lidt større cat eye-model med blødere former, som især blev populær i 1980’erne.

Fælles for de to kategorier er, at der findes mange forskellige cat eye-stilarter, og der er helt sikkert et par cat eye-solbriller, der falder i din smag. Så bare rolig – vi er her for at hjælpe dig med at finde dit perfekte par.

Når det kommer til solbriller med cat eye-briller, er det vigtigste at finde et par, der passer til dit ansigt. Hvis du f.eks. har et rundt ansigt, skal du undgå solbriller med for brede cat eye-briller, da det kun vil fremhæve dit ansigts runde form. I stedet skal du kigge efter et par af solbriller med katteøjne med en mere smal linse.

Hvis du har et ovalt ansigt, er du heldig – næsten alle typer solbriller med katteøjne vil passe til dig. Men hvis du virkelig vil gøre et statement, skal du kigge efter et par cat eye-solbriller med en bred linse.

Katteøjesolbriller er den perfekte måde at tilføje et strejf glamour til ethvert outfit. Uanset om du er på udkig efter et par solbriller til hverdag eller et par statement-briller til en særlig lejlighed, er solbriller med katteøjne altid et godt valg.

Så nu hvor du ved, hvordan du finder det perfekte par cat eye solbriller til dit ansigt, hvad venter du så på? Kom i gang med at shoppe 🙂

 

 

Find dine Cat Eye solbriller her:

Læs mere »

“Imagine if the sun rained. It would drizzle #GoldDropps” Smukke guld dråbeformede szhades med guldfarvet brillestel designet af Szhirley.Se målene på brillen herunder. Designet af Szhirley. Bredde på stel 14 cm. Bredde på stel 5,5 cm. Levering 2-3 hverda

Læs mere »

“Kittycat #Meow” Cool oversized cat eye solbriller i tofarvede med brillestel i mørkebrun med blød overgang, som fader til orange. Brilleglasset er mørk violet med en brunlig nuance. Logo på linse og brillestang. Se målene på brillen herunder. Designet af

Læs mere »

Lad din feminine power shine og gå all in på elegancen med de sorte Dakota-solbriller fra Pilgrim. Solbrillernes tidløse cat eye shape giver et klassisk feminint look, som du kan booste med masser af accessories og høje hæle eller udfordre med en mere tre