Runde solbriller

De bedste runde solbriller

I de seneste år er runde solbriller blevet mere og mere populære. De ses både på berømtheder og almindelige mennesker. Der er mange grunde til, at runde solbriller er så populære. De er flatterende for alle ansigtsformer, de kan bæres til ethvert outfit, og de udstråler en cool, retro stemning. Hvis du er på udkig efter et par nye solbriller til din samling, skal du overveje runde solbriller. Runde solbriller er en type solbriller, der har et rundt stel. Denne type solbriller er populære, fordi de kan give bæreren et unikt look. Runde solbriller kan være fremstillet af forskellige materialer, herunder metal, plastik og endda træ.
 
Der findes mange forskellige typer af runde solbriller på markedet. Hvilket par er det rigtige for dig? Det afhænger af din ansigtsform. Her er en guide til at finde de bedste runde solbriller til enhver ansigtsform:

Oval ansigtsform

Ovale ansigter anses for at være den ideelle ansigtsform, fordi de er velproportionerede. Hvis du har et ovalt ansigt, kan du stort set bære alle slags solbriller. Men hvis du ønsker at fremhæve dine træk, skal du vælge et par runde solbriller i oversize- eller cat eye-format.

Rund ansigtsform

Hvis du har et rundt ansigt, er det vigtigt at vælge et par solbriller, der får dit ansigt til at se tyndere og længere ud. De bedste stilarter til dette formål er aviator- eller wayfareround-solbriller. Undgå at vælge stel, der er for små, da de kun vil få dit ansigt til at se bredere ud.

Hjerte ansigtsform

Hvis du har et hjerteformet ansigt, er dit mål at finde et par solbriller, der får dit ansigt til at se mere afbalanceret ud. De bedste modeller til dette formål er katteøjne eller ovale solbriller. Undgå runde stel, da de kun vil fremhæve bredden på din pande.

Firkantet ansigtsform

Kvadratiske ansigter er kendetegnet ved en stærk kæbelinje og en bred pande. Hvis du har et firkantet ansigt, bør du vælge et par solbriller, der får dit ansigt til at se længere ud og blødgør dine træk. De bedste modeller til dette formål er ovale eller runde solbriller. Undgå at vælge stel, der er for små, da de kun vil få dit ansigt til at se bredere ud.

Find dine runde solbriller her:

Læs mere »

Anma solbrillerne fra A. Kjærbede er runde designet solbriller. Solbrilleglasset er lysebrune, der matcher brillestellet.

Læs mere »

Anma solbrillerne fra A. Kjærbede er runde designet solbriller. Solbrilleglasset er sort, der matcher brillestellet.

Aliet Sunglasses Multi/gold
Pris: 399,00  
Læs mere »

Smukke og lette solbriller i klassisk design. Vanille-solbrillerne har stylish slanke metalstænger og blødt afrundede glas med en slank transparent brun ramme. De udstråler en masser af classy vibes og cool stilsikkerhed og kan matches med ethvert look. G

Depp
Pris: 600,00  
Læs mere »

DEPP er designet og opkaldt efter en vis skuespiller-kamæleon, som er kendt for sin eklektiske stil og store kærlighed til solbriller. De er selvfølgelig runde og kommer i farverne Champagne, Black, Snow Leopard og nu Rosé. Den perfekte brille – alle året

Depp
Pris: 600,00  
Læs mere »

DEPP er designet og opkaldt efter en vis skuespiller-kamæleon, som er kendt for sin eklektiske stil og store kærlighed til solbriller. De er selvfølgelig runde og kommer i farverne Champagne, Black, Snow Leopard og nu Rosé. Den perfekte brille – alle året

Læs mere »

Klassiske runde solbriller fra MessyWeekend.Et let oversized stel gørRita solbrillerne til et par tidløse solbriller. Brillernes stel er i en gennemsigtiggrønfarve.Stelbredden måler 141 mm ogsolbrillen har en glashøjde på 54 mm. Solbrillerne

Læs mere »

Klassiske runde solbriller fra MessyWeekend.Et let oversized stel gørRita solbrillerne til et par tidløse solbriller. Brillernes stel er i en gennemsigtig brun farve der matcher brilleglassets brune farve.Stelbredden måler 141 mm ogsolbrillen har

Silly
Pris: 250,00  
Læs mere »

Disse runde solbriller i en livlig orange farve er dekoreret med små gule blomster rundt om linsen. De tilhører Molo's kollektion af solbriller, der giver 100% UV-beskyttelse. Solbrillerne er velegnede til børn i alderen 7-16 år.